45 MINIT

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia..

Uikzz..
Rajin pulak aku mengupdate entry malam nih kan.. Maklum saja lah.. Dan beberapa hari aku bersutikk.. Maka, haruslahh menulis segalanya supaya aku boleh review balik one fine day nanti.. Hihihihi..

Bercerita tentang masa.. Hari ini, aku mempunyai masa yang sangat terluang.. Dan lebih 45 minit aku menghabiskan masa bergayut dengan mak dan adik aku dekat phone.. For sure.. Banyak yang mak aku kongsikan.. Sempat lagi aku kasi nagez adik aku dekat phone.. Aku kena atur sedikit kehidupan dia untuk memastikan dia berjaya pada masa hadapan..

(dan tiba-tibaaa "Waaaaaaaaaaaa!!! Serangan apakah ini!!! Lagu Pujaan Hati pulak dahh.. Huhuhuhu.. Lagu ni pernah buat aku nagez memikirkan kamu.." Layan lagu jap! )

Hurmm.. Sadisss betull serangan malam ini.. Okiezz.. Sambung balik.. Hope tangisan adik aku tu akan menyedarkan dia akan nasib kami.. Dan diharapkan agar dia berusaha untuk membantu kami sekeluarga berubah ke satu tahap yang lebih baik..

Banyak yang aku bincangkan dengan mak aku.. Rentetan kes sms yang membuatkan aku nagis tanpa henti hari ituh.. Sms dari adik aku jugak.. Aku tau pengorbanan kau besar adikku.. Dan abang akan tolong ko semampu abang..!! Nothing to worry k..

Huh! Banyak sungguh kes berat keluarga aku nih.. Huhuhu.. Dan malang sekali, aku tidak berkesempatan untuk balik kampung.. Maka, Hari Raya nanti saja masanya.. Berharap agar segalanya okeh.. Sangat tidak bersemangat untuk meraikan sambutan terbesar umat islam itu.. Ntah la.. Atau mungkin terlalu awal untuk kita bercerita pasal itu kan..

Meriah saja kedengaran rumah aku tu.. Mak aku cakap, kengkawan bapak datang umah maen domino.. As usual.. Permainan yang mengundang hiruk pikuk uncle-uncle seangkatan bapak aku.. Adik-adik aku yang lain termasuk anak buah aku yang paling bongsu.. Pun belom tidor jugak.. Sebab, petang tadi sudah full blast tidor.. Maka, menganggu dia adik-adik aku yang laen buat kerja sekolah.. Oh! Perasaan apakah ini?? :((

No comments: