KATA HATI

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia..

Hyeppzz!!
Sudah jam 2.44 minit pagi ketika ini.. Aku tersedar sendiri setelah tidor depan tv.. Tengok HP yang tersimpan baik dalam bag.. Ada sms masuk lor.. Huhuhu.. Tak perasan tadi kawan ku.. Sorik lah.. Mungkin ko menunggu kan?? Huhuhuhu.. Tak pa.. Jap lagi, jam 4.30 aku kejot ko untuk bersahur okiezz.. Ihihihi..

Alhamdulillah.. Cepat benar puasa ini berlalu.. Hari ini sudah 15 Ramadan 1433.. Dan ada 15 hari lagi perlu di tempuh sebelum menyambut ketibaan Syawal.. Dalam syawal tu ada hari bahagia untuk seseorang.. Dan itu membuatkan aku terfikir sejenak.. Huhuhuhu~~ It must be someting great for him.. Hurmm~~


Semalaman jiwa tidak tenteram. Begitulah aku sebenarnya.. Bila orang yang aku harapkan untuk menemani, tapi tetiba hilang tanpa khabar berita.. Dah cuba tanya beberapa hari lepas.. As usual, dia suka berahsia.. Dan tidak suka di paksa.. Tapi, hati aku berkata, kalau dia akan ke luar negara.. Di mana?? Itu aku tidak dapat pastikan. Sebab aku bukan penilik nasib.. Hanya mampu meneka.. Last year, 03-08-2011 dalam sms aku menyatakan keresahan aku jikalau benar dia akan ke Bangkok atau Jakarta.. Huhuhu.. So, dua tempat tu jer yang i terfikir.. Tapi, tak sangke lax meleset sedikit tekaan aku tuh.. Dia, member ohpiz dia, kawan futsal dan dax cimb pergi ke Singapore.. Woo Woo Woo~~ Hurmm.. Macam ada unsur jelous kan? Hahaha.. Aku biarkan saja.. Malas mau layan perasaan tuh..

Weh U!! Ingat lagi tak apa yang u olz buat dalam dalam tarikh 03-08 nih?? Hahaha.. Macam hari ini dalam sejarah lax.. U and kazen u buat jahat ngan seorang minah yang berlagak (menurut kata u lah) dengan memancitkan tayar kete dia.. Lepas tuh, kazen u siap berlakon.. "Oh! Kunci kereta i jatoh.." Hahaha.. Even i tak berada dalam situasi tuh, tapi i dapat bayangkan bagaimana huru haranya keadaan masa tuh.. SUre sume pun nak buat cepat suapa tiada yang kesan kan.. Hihihihi.. Kalau hari sebelomnya pulak, u menggigil sebab tak makan sahor.. Tengok air paip pun dah menggelupur.. Macam tengok Coke jer kata u.. Ingat lagi tak dengan perkataan 'SEX Alaram?' Huhuhuhu.. U yang tulis.. I copy paste jer.. Huhuhuhu

Sure u penat kan.. So, i simpan HP dalam bag dan memandu pulang.. Tak perasan lax HP i bunyik dalam bag.. Sampai umah, baling jer bag dalam bilik dan terus limpang depan TV.. Las-last, TV yang tengok i.. Huhuhuhu~~ Sorik again k..

Hari ini berbuka ngan Kak Mas dan Esna as usual.. Agak mengecewakan restoran Refflessia Chicken Hut itu.. Curry Chicken Laksa dan Kong-Pu dah habezz.. Adess.. Jadi order lain lah.. Aku? As usual order dari kedai sebelah.. Hihihihi.. Lepas buka, lepak dekat ohpiz sampai jam 9 lebey dan drive ke tepian laot.. Saja nak melampiaskan rindu.. Dah orang tak mesej kan.. Hahaha.. 

Kekadang aku terfikir seolah aku sedang menipu diri sendiri.. Tapi, kalau ku fikir balik.. Biarlah masa yang menentukan segalanya.. Sayang tidak seharusnya di balas dengan sayang.. Cinta tidak seharusnya memiliki.. Meskipun hati sakit menaggung penderitaan, tapi aku yakin, satu masa nanti.. Hati ini pasti mengakui segalanya, kalau kenyataan ini adalah yang paling benar! Aku dan dia sekadar kawan.. Kawan yang paling siok!! Hihihihi..

Jap lagi mau masak meggie sambil layan tv.. Tak mo tido dah.. Takut terbabas lagik.. Plus, aku duty pagi ari nih.. Membawa ke petang.. Ada shooting lagik!! Hadoyyy~~

*Dalam masa yang sama aku rindu dengan Sang Kazen.. Memudahan cepat sembuh..

No comments: